Back to Top

close

Mercedes-Benz Agility+ kini di Malaysia – pembiayaan kenderaan serba mudah, jamin nilai kenderaan

Mercedes-Benz Agility+ kini di Malaysia – pembiayaan kenderaan serba mudah, jamin nilai kenderaan

Mercedes-Benz Agility+ kini di Malaysia – pembiayaan kenderaan serba mudah, jamin nilai kenderaan

Pelan pembiayaan Agility Financing oleh Mercedes-Benz sebelum ini telah diganti dengan pelan baru yang dipanggil sebagai Agility+. Masih lagi menawarkan fleksibiliti, ketenangan minda serta membantu menjaga nilai kenderaan, pelan baru ini sekarang datang dalam dua pakej servis.

Dalam pelan ini, apa yang perlu anda lakukan hanya pilih tempoh bayaran semula dan jarak batuan setiap tahun bagi kenderaan Mercedes-Benz yang anda mahu, serta tetapkan bayaran pendahuluan untuk menentukan bayaran bulanan anda. Selepas itu anda tidak perlu berbuat apa-apa sehinggalah tiba di penghujung tempoh pelan – pada waktu itu anda perlu membuat keputusan sama ada mahu membayar penuh, sambung lagi tempoh atau pulangkan semula kenderaan.

Sebagai contoh, bayaran semula melalui pelan Agility+ untuk C 200 Avantgarde CKD boleh menjadi serendah RM3,788 sebulan, untuk tempoh tiga tahun. Ini jauh lebih murah berbanding bayaran pinjaman bank biasa. Satu lagi yang bagus, anda tidak perlu memilih tempoh yang panjang untuk mendapatkan bayaran bulanan rendah.

Setiap pakej Agility Financing ini juga datang dengan MobilityPlus tanpa sebarang bayaran tambahan. Jika kenderaan anda perlu berada di pusat servis berdaftar lebih daripada 48 jam, terlibat dalam kemalangan atau melakukan tuntutan waranti, anda akan diberi dengan kereta ganti. Ketahui lebih lagi tentang Agility+ di sini.

The post Mercedes-Benz Agility+ kini di Malaysia – pembiayaan kenderaan serba mudah, jamin nilai kenderaan appeared first on Paul Tan's Automotive News.

* This article was originally published here
For Feedback & Comments, please write to us on hello@newswire.ae

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *