Back to Top

close

Selamat Hari Raya dari paultan.org & Honda Malaysia!

Selamat Hari Raya dari paultan.org & Honda Malaysia!

Selamat Hari Raya dari paultan.org & Honda Malaysia!

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua pembaca paultan.org! Bersempena dengan hari yang mulia ini, kami bersama dengan Honda Malaysia telah menyediakan satu drama pendek menggambarkan antara senario yang kerap berlaku apabila berkumpul beramai-ramai bersama sanak saudara.

Dalam pada semua seronok menyambut lebaran, mereka yang masih belum berumah tangga biasanya tidak dapat lari daripada soalan berkenaan pasangan. “Bila nak kahwin?” “Mana teman wanita?” “Seorang lagi tahun ni?”

Itulah yang terjadi pada Jo sewaktu saudara dan rakan-rakan datang untuk beraya di rumah beliau. Semua mereka teringin untuk berjumpa pasangan Jo tetapi teman wanita beliau, Janice masih belum mempunyai keberanian untuk datang menyambut Hari Raya bersama.

Walaubagaimanapun, ada kejutan yang berlaku. Untuk mengetahuinya, saksikan sendiri video yang telah kami sediakan ini.

Dalam masa sama, kami juga ingin mengingatkan anda supaya sentiasa berhati-hati di jalan raya. Pastikan semuanya tersedia untuk perjalanan yang lancar dan juga menggembirakan. Pasangkan lagu raya dan nikmati perjalanan anda. Sekali lagi, Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami dan Honda Malaysia!

The post Selamat Hari Raya dari paultan.org & Honda Malaysia! appeared first on Paul Tan's Automotive News.

* This article was originally published here
For Feedback & Comments, please write to us on hello@newswire.ae

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *